Vilka är vi?  
Familjen Axelsson består förutom mig själv, Maria, av min man  Peter och våra två barn. Emma 21 år som numera studerar i Jönköping och Oskar 19 år som studerar i Karlstad, samt diverse 4-benta kamrater. Sedan juni 2012 bor vi på en gård i Sjöbyn, (som ligger mellan Åmål och Säffle). Hastigt och lustigt hittade vårt drömställe som bara inte gick att stå emot trots att vi redan bodde på ett drömställe:-) Livet har sina kringelkrokar ibland men
vi stortrivs här och har fått allt vi saknat och lite till. Här har har tidigare drivits hundpensionat, kattpensionat och hundskola och vi driver verksamheten vidare i form av kattpensionat och hundskola. Apellplan och inomhushall för hundträning finns samt en strandremsa där vi både badar och tränar hund.

Vi har haft hund sedan 1989 och vår första Golden, Vivan, flyttade in hos oss 1997.  Med henne föddes en förälskelse för rasen och vi var snart fast i "goldenträsket". 

                               

Jag är aktiv i  Grums brukshundklubb. Är utbildat SBK handledare, agilityinstruktör och mentalfigurant samt är Diplomerad SSRK- instruktör (svenska spaniel och retrieverklubben). Även Peter är engagerad i brukshundklubben, bla i tävlingssektorn.

Själv tränar och tävlar jag både för lydnadsprov och bruksgrenar, Agnes i spår och Tia i sök. Hundarna tränas även för att ha tillräckliga färdigheter för kunna komma till start på jaktprov och/eller workingtest. Kruxet är att  det är svårt att få tiden att räcka till för alla olika aktiviteter, det är så mycket som är roligt och dessutom vill jag gärna hinna träffa mina valpköpare på diverse träningsträffar. Det viktigaste för mig är inte själva tävlandet,  utan att mina hundar får arbeta och bli aktiverade på ett vettigt sätt - och att vi har roligt tillsammans under tiden! Utställning åker jag på mycket sparsamt, mest på grund av att jag inte valt den typ av hund som går allra bäst på utställning men även för att jag tycker att den andra biten dvs träning och tävling i andra grenar är  mer tilltalande.